Fiskepark

VORES FISKEPARK


Fiskeparken er beliggende i naturskønne omgivelser. Her bider fiskene altid på, da der hver dag sættes ørreder ud til PUT&TAKE når der er højsæson (april-oktober), og mindst to gange om ugen når der ikke er højsæson. Fiskene bliver lukket ud fra eget miljø-godkendt dambrug, og varierer størrelses-mæssigt fra 800 gram - 8 kilogram. Fiskeparken er godkendt som handicap-venligt.

VORES SØER


Der er to større søer, henholdsvis 5000 m2 og 7000 m2. Derudover er der en 100 m lang å, som man også kan fiske i.

For dem der sætter pris på at fiske i fred og ro, er det også muligt at leje sin helt egen sø. Vi har to små søer af slagsen. De små søer er velegnet til familie-fiske-udflugt og mindre foreninger til ca. 20 personer. Minimum-pris til DKK 1000 en hel dag (06:00-23:00) for camping og hytte gæster. For andre minimum-pris DKK 1200. Ønsker du flere fisk, bestemmer du selv prisen.


BOOKING FORESPØRGSEL

LEJ EN SØ FOR EN DAG


Sætter du pris på fiskeri og hyggelig samvær i en skøn natur? Og har du lyst til at prøve noget nyt?

Så lej en sø for en dag, fri fiskeri fra kl. 6.00 til kl. 23.00.

Den "lille" (vi har to af slagsen) sø er velegnet til familie fiske udflugt - mindre foreninger ca. 20 personer. Min. pris DKK 1000.

(ønsker du flere fisk, bestemmer du selv prisen)


Når det er regn vejr kan man fiske uden at blive våd - der findes 3 hytter tæt ved gammel søen, 2 hytter tæt ved ny søen og 1 hytte tæt ved den nye lillesø.


BOOKING FORESPØRGSEL

BEDSTE STED 

FOR FAMILIE FERIE


Vi garantere at i vil får en uforglæmmelig familie tur. Lystfiskeri alene for familier og grupper under 10 personer kræver ingen tilmeldning.

NATUREN OMKRING


Rundt omkring fiskeparken finder man en dejlig og roligt område med masse af grønt areal og frisk luft.


Himmerland Fiskepark ligger  15 km langt fra Nibe og 15 km langt fra Løgstør og 40 km fra Ålborg.


BELIGGENHED

   VI KAN TILBYDE


  • Skøn natur


  • Godt miljø


  • Put & Take


  • Campingplads


  • Hytteudlejning


  • Gode faciliteter


  • Konkurrencedygtige priser


  • Hunde er tilladt, og det er gratisDu kan også følge os på sociale medier. Vi poster forskellige fiskeri og camping aktiviteter samt information vedrørende løbende fiske konkurrencer og andet.

BOOKING FORESPØRGSLER


Du kan altid lave en booking forespørgsel under siden Priser, eller ved at kontakte os under siden Kontakt. Priserne varierer afhængig af ønsker, antal dage/uger/måneder samt antal voksne og børn.

Copyright @ All Rights Reserved